Προσφέρουμε στους μαθητές μας αποτελεσματικές τεχνικές μάθησης, τους βοηθάμε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και μεγιστοποιούμε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες των μαθητών μας με σεβασμό στην διαφορετικότητα και στην μοναδικότητα καθενός και προσφέρουμε τις απαιτούμενες λύσεις ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο όταν χρειάζεται.

Καθηγητές έμπειροι γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια. Η επιτυχία τους βασίζεται στη θέληση να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των μαθητών, να τους βοηθήσουν, να τους δώσουν κίνητρο, να τους ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και να κάνουν δυνατή την επιτυχία τους.

Οι μαθητές μας κερδίζουν όλα τα θετικά του ομαδικού μαθήματος ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ατομικής φροντίδας και εξέλιξης.

Συνεχής έλεγχος των μαθητών που αφορά απουσίες, συμμετοχή στα διαγωνίσματα, συνέπεια και ποιότητα στις εργασίες και γενικότερα την απόδοση στην εκπαιδευτική διαδικασία. Με τακτικές συναντήσεις ενημερώνουμε τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους, αλλά και αξιολογούμε υπεύθυνα τις δυνατότητες κάθε μαθητή.

Μεγάλο πλήθος προγραμματισμένων διαγωνισμάτων ώστε οι μαθητές να συνηθίσουν στην υψηλή πίεση των εξετάσεων και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Διανέμονται δωρεάν στους μαθητές μας, περιέχουν περιλήψεις των όσων διδάχθηκαν, συνοδεύονται από πλήθος παραδειγμάτων και είναι χρήσιμα τόσο στην εμπέδωση όσων έχουν διδαχθεί στην τάξη όσο και στην επανάληψη.

Επιλογής κατεύθυνσης, επαγγελματικού προσανατολισμού, συμπλήρωσης μηχανογραφικού κ.λ.π.

Ανοίγουμε νέους δρόμους στην εκπαίδευση εντάσσοντας με προσοχή στον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας μάθημα με χρήση Laptop και προβολές με Projector όπου αυτό είναι χρήσιμο και βοηθά τόσο στην εξοικονόμηση χρόνου όσο και στην καλύτερη εμπέδωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου.

Η οργάνωση του χώρου και η άνεση στις αίθουσες διδασκαλίας αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για την δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος, όπου μαθητής και καθηγητής μπορεί να αφιερωθεί στο έργο του. Σ’ αυτό συμβάλλουν οι πλέον σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις σε πλήρως εξοπλισμένους κλιματιζόμενους μοντέρνους χώρους συνολικής επιφάνειας 700 τ.μ.